Åh ja jag flyger, jag svävar i det blå

Rögle är mycket. Det är först och främst en idrott och lagspel. Men det är så mycket mer. Det är känslor, dramatik,
glädje och eufori. Tidigare under säsongen var det bottenlös ilska och frustration innan det vände. Varje match innebär en möjlighet att dela ovissheten innan match och glädjen under match. Redan under introt reser sig håret på armarna när hela hallen sjunger tillsammans så att betongen gungar. I pauserna träffar du människor som du delar kärlek och passion med för Rögle. När det dessutom går bra för laget är allt i livet enklare, åtminstone när du är på plats och delar euforin med andra.

I skrivande stund har Rögle svept Färjestad i fyra raka matcher och har Växjö i brygga och 3-0 i matcher. Drömmen om SM-guld lever efter en säsong som började dåligt och där oron över att tvingas till kval hängde kvar länge.

Vad är det som gör Rögle så bra just nu, är det många som frågar sig. Ett lag som presterar som ett lag och underkastar sig kollektivet har inga gränser. Om puckarna studsade mot Rögle under grundseriens 52 omgångar så studsar puckarna
Rögles väg nu. Från att ha önskat sig att säsongen ska ta slut vill man idag att säsongen aldrig ska ta slut. Just nu svävar jag och alla andra Röglefans i det blå, hållandes om varandra.