Allt för ditt båtliv på ett ställe

 I Munka-Ljungby ligger Båtservice i Ängelholm AB som tar hand om, förvarar och utför service samt säljer Black Wolf RIB-båtar och aluminiumbåtar från Alloycraft. De är även en auktoriserad serviceverkstad och återförsäljare av Tohatsu utombordsmotorer. 

Munka Ljungby är inte platsen du tänker på när det gäller båtliv, men faktum är att det ligger strategiskt nära motorvägen och nära till hav och sjöar. Markläget gör att priserna är bättre samtidigt som servicen är av högsta kvalitet. Här får du säker förvaring året runt för din båt och trailer. Vill du kan du välja att få din båt både sjösatt och upptagen för att underlätta ditt båtägande, enkelt och bekvämt helt enkelt. 

Valdemar ”Valle” Forsberg driver företaget sedan två år tillbaka och berättar att han halkade in på ett bananskal.

– Jag har alltid varit intresserad av och haft båt i många år och under åren som jag själv var kund här lärde jag känna den tidigare ägaren Niklas Billström som även blev en väldigt god vän. När Niklas tragiskt gick bort och företaget skulle läggas ner så slog tanken mig då jag visste att det fanns ett stort behov i regionen. Jag och min sambo Linda gick in och köpte loss företaget. Efter ett halvårs tjänstledighet för att känna på pulsen så tog jag/vi steget att satsa fullt ut på företaget för att få det att växa. Den tidigare anställde och nu verkstadsansvarige Martin fortsatte och idag är vi två heltids- och två timanställda mekaniker samt en ”allt-i-allo”, säger Valle. 

Bästa upplevelserna

Är du intresserad av båtar, allt från att köpa och utrusta en ny båt med motor och teknisk utrustning till försäkringsfrågor eller ser­vice och reparation – då är Båtservice i Ängelholm AB företaget för dig. Ett fullserviceföretag som är konkurrent till de stora i branschen och med ett stort fokus på kunden och bemötandet. 

– Är du intresserad av båtar eller behöver hjälp med din befintliga båt hjälper vi gärna till och delar med oss av vår expertis. Vi hjälper dig till ett bekymmersfritt båtägande, de bästa upplevelserna och rätta kunskaperna för att sköta om din båt, hälsar Valle.