Ett hej och ett hej då! 

Sedan starten för 36 år sedan har Söderåsjournalen funnits där i alla lägen som ett peppande, stöttande och inspirerande magasin. Nu är det tyvärr slut med det. 

Det är med stor sorg som vi måste meddela att det här numret är det allra sista numret som kommer ut. På grund av olika faktorer och bristande lönsamhet är det nu dags för oss att säga hej då till Söderåsjournalen. Vi vill passa på att tacka alla fantastiska annonsörer som sett till att tidningen funnits kvar. Stort tack till alla läsare som deltagit i tävlingar genom åren och peppat oss genom att skriva eller ringa till oss. Stort tack för alla dessa härliga år ihop! 

Vi hoppas ni tycker om det här sista numret lika mycket som vi gör, trevlig läsning! Kom ihåg att handla lokalt även framöver trots att Söderås­journalen inte fortsätta påminna om det.