Arkitektbyrå i Klippan

Leonard Anton är känd för gemene Klippanbo för sina fantastiska träkonstverk, både runt Träffpunkt Elfdalen och hans rondellkonst samt fjärilshuset i aktivitetsparken. Som utbildad byggnadsarkitekt ritar han även hus som byggs. 

X ARK design studio med kontor på Norra Skolgatan 2 är Leonard Antons arkitektbyrå som specialiserat sig på att rita hus där rummen anpassats till att bli en del av upp­levelsen. 

– Jag är utbildad byggnadsarkitekt som ritar hus där du ska leva, drömma och uppleva. Varje hus anpassas efter kundens önskemål, säger Leonard. 

Som nyutbildad arkitekt finns det inte många hus färdigbyggda än, som ritats av Leonard Anton och X ARK design. Fyra hus som står klara finns i Ankarlöv och har blivit en sevärdhet för förbipasserande. Leonards praktiska erfarenheter av träkonst och estetik har givit honom en unik förmåga att kombinera funktion och form i sina husritningar.

– Jag gör så mycket mer än vad ett vanligt arkitektkontor gör. Det handlar inte bara om att rita hus, utan om att skapa hem, livsstilar och förmågan att kombinera funktion och form, berättar Leonard avslutningsvis. 

Genom sin arkitektbyrå X ARK design förverkligar Leonard andras husdrömmar som börjar på ett ritbord och
slutar som hem att älska och leva i.