Hallå där Albin Lundberg

Sista numret av SöderåsJournalen, vad har varit roligast genom åren?

– Det är mycket som varit roligt. Men roligast har, utan tvekan, varit variationen av människor och jobb. Å det gäller ju både mitt arbete på Adapt Media och arbetet med Söderåsjournalen. I det här jobbet har jag jobbat med allt från VD och ekonomichefer till bönder. Även bredden på företag har varit allt i från små ideella idrottsföreningar och enmansföretag, till stora event och rikstäckande organisationer. 

– Att jobba med föreningar är alltid kul. Det har till exempel varit en rolig utmaning varje år när Klippans FF, Ljungbyheds IF och Röstånga IS alla ska ha ut vårens programblad – samtidigt! Då är det mycket att hålla reda på och hålla isär. Jag är ju föreningsmänniska själv, så Föreningssidan i Söderåsjournalen har därför varit ett extra kul inslag i tidningen. Både den sidan och Söderåsjournalen i stort har ju utvecklats en del under åren.

Vad ska du göra nu istället?

– Jag ska bli lyxmake – bara vara hemma och pyssla… Nej, skämt å sido. Jag jobbar redan idag åt Nordic Sea Angling med deras webbshop, seafishingtackle.se, där vi säljer allt en sportfiskare kan behöva för havsfisket. Jag jobbar där på halvtid sen ett par år tillbaka, men efter semestern så blir det heltid. 

– Jag vill passa på att säga tack till alla er, kunder och arbetskamrater, som jag haft förmånen av att arbeta med under åren som gått. Drygt 16 år blev det för mig på Adapt Media och det är ju en betydande del av livet. En del av er kommer jag väl se ute på ”byn”, andra inte. Men man vet aldrig var våra vägar korsas framöver.