Succé för jobb- och utbildningsmässa

Klippans kommun arrangerade, i samarbete med Perstorps kommun, en jobb- och utbildningsmässa på Sågen i Klippan. Eventet kan endast beskrivas som en succé sett till antalet besökare. Närmare 1000 personer kom och tog del av vad företag och skolor har att erbjuda. Lokalerna på Sågen blev snabbt fyllda med människor som sökte jobb eller sommarjobb. Klippans kommuns näringslivsutvecklare Burim Nikqi var både glad och överraskad över det stora intresset.

– Jag får erkänna att jag varit nervös och i natt innan jobbmässan låg jag vaken och tänkte, tänk om ingen kommer. Istället kommer det vida fler människor än vad jag hade kunnat drömma om. Det visar att det finns ett intresse och behov av jobbmässor där företag och arbetssökande kan träffas, säger Burim. 

Med tanke på uppslutningen och intresset lär det bli fler jobb- och utbildningsmässor där företag och arbetssökande kan träffas.