Lyckat med Lady Open

Ett lyckat arrangemang med rafflande matcher, Lady Open räknas som en av de största tävlingarna inom dambrottningen bortsett från de internationella mästerskapen. Efter tävlingshelgen stannar merparten av brottarna kvar i Klippan för att sparra mot brottare från hela världen. För handeln är det ett uppsving, Yllefabrikens butik och byns restauranger och kaféer hör till de som haft besök av brottare. Avsaknaden av hotell i Klippan har gjort att samtliga brottare fått bo i Ljungbyhed på Söderåsen resort. Tävlingen sätter Klippan på kartan som en världsplats för kvinnlig brottning. Tack vare Master Film som varit huvudarrangör och livesänt eventet har hela världen kunnat följa tävlingarna i realtid. Adapt Media tryckte upp programblad och andra trycksaker. Från Klippan tävlade, i konkurrens med 160 brottare fördelat på 19 nationer, följande brottare:

4:a U17, 57 kg, Saga Beck
3:a S 68 kg Tindra Sjöberg
4:a S 72 kg, Wilma Skoog
4:a S 76 kg Elvira Braun