Stort intresse för Jem & fix

Kunder strömmande in under öppningsfirandet av lågpriskedjan Jem & fix. Även veckorna efter har det varit många som besökt den danskägda byggkedjan som har ett brett sortiment av byggvaror till låga priser.
– Vi har haft mycket kunder sedan öppningen. Roligt med alla som hittar in till oss och uppskattar konkurrensen och att vi har öppet även om helgerna, säger Hannah Danielsson, ställföreträdande butikschef.

Klippan intressant

Nästa företagsetablering ska ske den 28 mars när Byggmax slår upp portarna för sin nya butik i Klippan. Det händer mycket i Klippan just nu. Enligt Anders Lindberg som är Klippan kommuns näringslivschef är det arbetet för 3-5 år sedan som bär frukt idag.
– Det är en lång process innan ett företag kommer på plats. Det vi ser idag började vi jobba med för 4-5 år sedan. Det är ett långt lopp från start till mål, säger Anders Lindberg.

Klippan är intressant för företag att etablera sig i. Det finns fortfarande platser kvar att bygga på men det avvaktas för tillfället.
– Vi måste förbereda oss inför nästa högkonjunktur med detalj-planer för kommande behov. Det gäller både verksamheter och bostäder, avslutar Anders Lindberg.