Avslut- och avstampsevent!

Leader-projektet Söderåsen 2.0 har funnits under flera år och vävt samman kommunerna som en besöksplats. Med ett avstampsevent knöts säcken ihop och erfarenheterna av projektet lyftes fram och det togs sikte på framtiden. Förutom workshops i mindre grupper där deltagarna fick lära sig hur man använder verktygen i Söderåsens verktygslåda guidade kvällens moderator Monica Frisk, som har bakgrund inom besöks­näringen och platsmarknadsföring, oss igenom framtidstrender inom besöksnäring och platsmarknadsföring. 

Söderåsen erbjuder storslagna vyer, tät skog, dramatiska landskap och stora möjligheter för naturnära upplevelser. Projektet är tänkt att leva vidare genom alla inblandades aktörers samlade engagemang. Kvällens avstampsevent mot en gemensam framtid tog plats hos MOM-events Ljungbyheds Motorbana.

Destination Söderåsen 2.0 är Klippans-, Svalövs-, Bjuvs- och Åstorps kommun samt Söderåsens national­park.