Lotta på Åsen

Kaffestugan på åsen

Våffeldagen innebär öppningsdag hos Lotta på Åsen. Här är det våffeldag hela sommaren. Hit åker du för att äta de
frasigaste våfflorna, tillredda enligt ett eget, hemligt recept.  Lotta på Åsens våfflor är frasigare, godare och maffigare än någon annanstans.

På våffeldagen den 25 mars öppnar Lotta på Åsen igen och håller sedan öppet hela påsken med, klockan 11-17 varje dag. Tycker du det är för kallt att sitta ute nu på våren finns en glas­veranda på baksidan som ger utekänsla inomhus.
– Vi erbjuder nostalgi, det är vår nisch och det som folk uppskattar och vill återvända till. Vi följer inga trender utan serverar hembakade kakor som smakar precis som farmors och mormors kakor, säger Marianne Dahl som driver Lotta på Åsen.

Ett givet utflyktsmål i påsk och sommar är kaffestugan Lotta på Åsen och att få sitta i trädgården och njuta av solen, utsikten och fåglarnas kvitter. Kaffet serveras i kopparkannor och ut över kakor och våfflor finns det smörgåsar.
– Nu hoppas vi på många soliga dagar i sommar, avslutar hon.