På utflykt med Resteamet

Varuhuset Gekås i Ullared har utvecklat orten till Sveriges största utflyktsmål. ResTeamet arrangerar dagsturer året runt med påstigning i Klippan, Kvidinge, Åstorp, Helsingborg och Ängelholm. Utöver Ullared går det att åka över dagen till Tyskland och Bordershop. 

Glatt humör

Föreställningen om en glad busschaufför stämmer bra in när du reser med ResTeamet. Alla resenärer är eniga om att det är en fröjd att resa med Res­Teamet. Bakom ratten i bussen satt den här gången Uffe Karlsson, som alltid är trevlig och hjälpsam och ser till att bussen är ren och fin. Några av resenärernas ord om resan: 

”Uffe körde tryggt, snabbt och säkert”, ”Mycket trevlig utflykt och chaufför. Lagom med tiden i Ullared utan stress.” och ”Uffe gör att jag gärna gör om resan”

Du får alltid en glad och säker busschaufför när du reser med ResTeamet!

Upplevelse

Resenärerna som åker på utflykt gör det för att komma iväg, umgås och få tid tillsammans. Ett gäng som reste från Klippan var My Holst med sin pojkvän Wiggo, mamma Jessica och mormor Margareta Blomqvist. My var yngst i gänget och hon berättar att det är en tradition att resa iväg i början året, vilket de gjort senaste 5-6 åren. Det är allt från utflykter till att resa iväg och hitta på något som att resa till Ullared.

– Det har varit en härlig dag med många skratt och en god lunch med kåldolmar med sås och potatis. Vi umgås både under bussresan och sen när man är där. Behöver inte tänka utan du bara åker med och sen blir det även shopping, säger Jessica med ett skratt.

Två av medresenärerna är Melinda och Josefin som är mycket nöjda med ResTeamet och busschauffören.

– Det är mycket smidigare än vad man tror med bussresor och det fungerar att vara ett stort sällskap som reser tillsammans. För oss är det precis som en liten semester. Perfekt att bara åka med utan att behöva köra själv, säger Melinda och Josefin i mun på varandra.

Bra val av resa

När du reser med ResTeamet reser du miljösmart och din resa överträffar
lagar, förordningar och andra krav för miljöpåverkan. Uffe Karlsson som kört buss i 35 år trivs med att vara busschaufför och rekommenderar alla att boka en bussresa. 

– Du reser tillsammans med en massa glada resenärer. Som chaufför blir det långa dagar men det vägs upp av alla positiva människor. Du väljer själv om du vill åka på den korta dagsturen eller veckoresan ut i Europa. Vi har resorna som passar alla, säger Uffe. 

Varför Reseteamet?

– Vi är ett litet och personligt företag. Resenärerna känner igen oss chaufförer och vi blir familjära med varandra. Tror att kunderna tycker likadant. Föreningar och grupper är återkommande med bokningar av den anledningen, avslutar Uffe.