Foto: Shutterstock

Låt luften värma huset

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Luftvärmepumpar minskar värmespillet och kan sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt. En ny luftvärmepump sparar snabbt in sin kostnad genom sin effektivitet och kan både kyla och värma luften i ditt hus. På så vis får du precis rätt temperatur både på sommar- och vinterhalvåret. De flesta luftvärmepumpar har inbyggd wifi som standard, så du kan styra den direkt från mobiltelefonen. Väldigt praktiskt för att till exempel se till att fritidshuset har en behaglig temperatur när du anländer.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hög mysfaktor med kamin 

Låt värmen spridas i ert hus. En kamin från Contura ger lugn, inspiration och trygghet. Den bjuder in till samvaro och mys mellan människor. Contura har ökat mysfaktorn i människors liv i över 50 år. Fönsterfint i Klippan är en av deras största återförsäljare.