Positiv utveckling för Fönsterfint

Sedan starten 2016 har Pierre Möller och David Rönn satsat på hög kvalitet och bra service vilket gjort att företaget växt och omsättningen ökat. Det som började med försäljning och montering av fönster har genom åren utvecklats till försäljning och montering av kaminer till byggjobb. Två erfarna och duktiga snickare med rötterna i lokalt byggföretag, Jonas Persson och Johan Bengtsson, står för allt snickerijobb. 

– Byggavdelningen är på gång att utökas med fler erfarna snickare som gör att vi kan möta efter-frågan och kunna ta större projekt i framtiden, säger Pierre.

Tack vare kunskapen som finns inom företaget kan Fönsterfint erbjuda totalentreprenad vid fönsterbyten, takbyten och inglasningar.

– Det är ett omväxlande arbete där vi gör stort som smått, från att ta vara på befintligt till att bygga helt nytt. Ett tag var det flera takbyten och inglasade uteplatser medan just nu är det mycket fönsterbyten. Vi ska strax till Rögle och Catena arena där vi ska glasa in ett hörn på 4:e våningen, högst upp, berättar Jonas.

Bra hantverkare

När du anlitar Fönsterfint kan de ta hand om hela processen från inköp till montering och bortforsling av det gamla fönstret. Med egna snickare blir jobbet utfört hantverksmässigt och fort vilket sparar både tid och pengar för dig som kund. 

– Veckorna är omväxlande med olika projekt. Vi har varit ute på Bjärsgård för att någon vecka senare lägga plattor och sten i Perstorp. Vi gör allt inom bygg helt enkelt, säger Johan.

Fönsterbyten

När Söderåsjournalen besöker snickarna från Fönsterfint är de i full färd med att byta fönster till en bostadsrättsförening. Att byta fönster är en bra affär. Äldre fönster är ofta otäta och kan släppa in rejält med kall luft under vinter­månaderna, vilket kan leda till högre energi­förbrukning och högre uppvärmnings­kostnader. Med dagens energi­priser blir fönsterbyte snabbt ekonomiskt fördelaktigt.

En annan fördel är att moderna fönster har en bättre ljudabsorbering och är tätare än äldre, vilket innebär att de minskar buller utifrån. Med nya fönster blir skillnaden stor vad gäller hur lite du hör av trafiken utanför eller grannarnas barn som leker i träd­gården.

FönsterFint har kunskapen, erfarenheten och produkterna som ökar värdet på ditt hus och höjer din livskvalitet. Nu har FönsterFint även en egen byggavdelning med egna snickare – en bra investering, att beställa och få allt gjort av samma företag, helt enkelt.