Hemelektronik är vardag hos Pantzars

Den snabba tekniska utvecklingen har inneburit att frågorna är många när vi hanterar vardagslivets apparater. Det brukar ta sin lilla tid innan mobiltelefoner och TV-apparater fungerar så som vi vill att de ska göra. Många känner nog igen sig. Tur att det finns hjälp att få.

När du ska handla hemelektronik, vitvaror eller småel finns allt under samma tak hos Pantzars ljud, bild & vit­varor. Här hittar du ett stort sortiment av allt från tillbehör som lampor, batterier, köksredskap och mobilskal, till TV, datorer, kyl, frys och diskmaskiner – från stort till smått. Pantzars är en Euronicsbutik vilket för dig som kund innebär större sortiment och bra priser. Här hittar du allt du söker och personalen är hjälpsam och ”du med kunderna”. Det finns många fördelar med att handla lokalt.

– Vi har stor kunskap inom hemelektronik och funnits i Klippan i 55 år. När du behöver hjälp eller har frågor finns vi här för dig. Vårt mål är alltid att ge personlig service, ordna med hemleverans, installation och montering på ett smidigt sätt, säger Benny

Välkommen till Pantzars ljud, bild & vitvaror i Klippan, din lokala hemelektronikbutik som får allt att funka.