Hallå där Anneli Högman 

När Klippans köpmannaförening hade årsmöte valdes Anneli Högman till ny ordförande. Anneli driver blomsterbutiken Eufloria som förutom blommor erbjuder presentartiklar och inredning samt konst från lokala konstnärer.

Vem är Anneli?

– Född och uppvuxen i bokhandlarfamilj i Höganäs och har arbetat inom många olika branscher där den röda tråden är service och människor. Nätverkande och nytänkande stämmer bra in på mig. Jag är även regionchef hos Oriflame som tar mig ut i världen och möten med människor. Tidigare har jag suttit i styrelsen i Rädda barnen och hyresgästföreningen i Höganäs. 

Vad vill du göra i köpmannaföreningen?

– Göra Klippan mer levande. Det finns en tradition av att ha aktiviteter vilket jag vill ska utvecklas och omfatta alla årets månader. En gång i månaden kan vi alla bjuda till lite extra och locka fler människor att handla lokalt. Öka samarbetet mellan butiker och skapa engagemang och se om det går att starta ett samarbete med Ljungbyhed.

Varför ska vi handla hos Eufloria?

– Vi har ett stort utbud av blommor och presentartiklar. Du möts av trevliga och kreativa kvinnor som jobbar här. Vi har alltid roligt på jobbet och ett leende smittar. Vi har även ett samarbete med Preem i Klippan där du kan köpa våra blombuketter. Företag som vill ha snittblommor eller skötsel av blommor, det fixar vi. Det gäller även privatpersoner. Välkommen in och besök oss!