Välkommen till Sportringen i Klippan

David och Rebecka

Här hittar du ett brett urval av produkter som inspirerar och hjälper dig till ett aktivare liv. Genom att vara anslutna till en rikstäckande kedja kan priserna vara konkurrenskraftiga och ger dig förutsättningar som kund att handla lokalt. Utöver den vanliga butiken finns även en stor outlethörna. Det mesta inom sport och fritid hittar du i butiken även om de satsat mycket på skor. Det är allt från olika sportskor till mer vardagsskor i olika modeller. 

– Vi kan erbjuda kunskap om skor, att hitta rätt modell efter ändamål, berättar Rebecka.

Kunnig personal som ger personlig service, möjligheten att prova och känna på alla skor. Barn behöver ett par utomhusskor samt ett par inomhusskor när skolan startar.

– Till utomhus-idrotten är ett par allroundskor lämpliga eftersom barnet kommer göra alla möjliga aktiviteter. För inomhusbruk, välj ett par skor med bra grepp i sulan, specifika för inomhusidrott, så minskar risken att barnet halkar och slår sig, säger Rebecka.

Skolstart

Svetlana och Soli är experter på skor.
Svetlana och Soli är experter på skor.

Skolstarten är på ingång och det är lätt att glömma allt som kan behövas till ditt barn. Ett besök hos Sportringen löser alla problem. Här får du tips och råd kring vad som behövs för att underlätta skolgången utöver de vanliga kläderna och skorna i garderoben.

– Grunden till en bra skolstart är att ha en praktisk och i barnets ögon fin ryggsäck som gör det roligare och lättare för barnet att hålla koll på pennor, anteckningsblock och läroböcker. Tänk på väskans storlek så att den är lagom till ditt barn och sitter bekvämt. Det är en fördel om den har flera fack så att alla pennor och liknande inte skramlar runt, förklarar Rebecka.

Kläder i funktionsmaterial är en bra grund för idrottslektionen, t-shirt och shorts eller tights som torkar snabbt efter tvätt. För aktiviteter utomhus kan det vara bra att ha en vindtät träningsoverall i tåligt material.

– Har ni kläder sedan förra säsongen kan det vara god idé att se så de inte är för små, barn växer mycket under sommaren, säger David.

Ett tips är att förutom den vanliga ryggsäcken köpa en tunnare gympapåse som barnet kan ha gympakläderna i. Köp en påse i ett material som andas, så en fuktig handduk inte orsakar dålig lukt.