Modevisning hos Gunns Mode: Vårens vassaste mode visades

De populära modevisningarna hos Gunns Mode lockar alltid mycket folk som suktar efter sol, värme och nya kläder. Vårens mode är som alltid härligt. 

Välkända modeller visade upp det senaste och snyggaste från Marta du Chataeu, Kaffe, 2BIZ, Soyaconcept, Betty Barclay, Micha, Sisters Point m.fl. som matchade ihop med smycken från Jolima och pfg Stockholm. Väskorna kom från Ulrika design och skorna från Tamaris, Skechers och Rosa Negra. Killarnas outfits kom från Dahlin by Eberståhl och det nya herrmärket FQ1924. Helena berättade om varje plagg, märke och vad som är hett i vår och sommar.

– Läckra färger som rosa och röda toner, gröna nyanser och ljusblått och marin men även vitt och beige. Populära mönster-bilder är ränder, prickar, blommor som samsas med Missoniprint, djurmönster. Kostymer fortsätter att vara populärt och är användbart både var för sig och komplett. En stor trend i vår är jeans, såväl byxor, kjolar och klänningar samt överdelar. Som vanligt efterfrågas det mycket klänningar på våren eftersom det är många som ska på studentuppvaktning och bröllop. Vi har klänningar för alla tillfällen utom till bal, förklarar Helena.

Hög igenkänningsfaktor

Det bästa med modevisningarna är att vi kombinerar med personlig touch och våra mannekänger ser ut som de flesta i figuren så att man kan identifiera sig med dem. En annan fördel med Gunns Mode är att du kan klä dig från topp till tå i en och samma butik. Det otroligt populära och snygga märket Skechers finns här liksom olika modeller av sneakers som du kan kombinera med både klänning och kostym för en sportigare look. 

– Oavsett om du letar efter något snygg topp, byxor eller skor så finns det här, både till kvinnor och män. Männens mode i vår är chinos, randiga överdelar och linne-skjortor. Vi har ett stort utbud av snygga skjortor med attityd från Dahlin som
Johan och Andreas visar upp,
berättade Helena.

Att det är mannekänger som de flesta känner bidrar till hög igenkänningsfaktor när du ska föreställa dig vilka kläder som kommer att passa just dig. Sortimentet hos Gunns Mode är personligt utvalt, utvalda guldkorn från kollektioner som visats på mode­veckorna i Stockholm och Köpenhamn. Här hittar du din egen unika stil när du väljer dina favoriter bland kläder, skor, accessoarer och märken. Låt dina förväntningar överträffas och låt dig lämna butiken med ett
leende och en längtan att återkomma. Unika lokala butiker finns kvar så länge vi handlar i dem.