SM Luftpistol i Klippan

Helgen 21-24 mars arrangerades SM i Luftpistol i Klippan av Klippans pistolklubb. Hemmaskyttarna tog medaljer; lagguld till herrjuniorerna Martin Andersen och Emil Svensson, individuellt silver herrjunior till Emil Svensson och individuellt brons i damjunior till Julia Dyverdahl.

Medaljregn över Ljungbyhed

Ljungbyheds Pistolklubb ställde upp med fyra juniorer under SM i Luftpistol. Efter en lyckad helg samlade Nova Möllerstedt på sig 1 guld och 2 silver. Tillsammans med Amanda Persson satte de nytt svenskt rekord i precision med 1087 poäng, det tidigare rekordet låg på 1083 poäng. Amanda Persson sköt hem totalt 2 guld, inklusive det svenska rekordet, och ett 1 brons. Jenny Reinholdz tog 1 silver och 1 brons under helgen. Astrid Rosdahl sköt till sig en femteplats.