Föreläsning uppe i luften

Master Film i Klippan inledde sina föreläsningar i sin nya studio med Pär Cederqvist, pilot och bördig från Ljungbyhed. 

Dick Fridén, VD för Master Film inledde med lite historia kring Master Film, de senaste årens utveckling i pandemitiderna och även bakgrunden till lokalen som föreläsningen ägde rum i. Det har varit en lokal som huserat ett tryckeri och även en mekanisk verkstad. Hyresvärden Företagshus kan bistå med mer historia för de som är nyfikna. 

Pär Cederqvist bjöd på en underhållande kväll där publiken fick skratta och ställa frågor under tiden som han pratade. Han bjöd även på skönsång med gitarrspel vilket var en uppskattad överraskning för publiken. Som slutkläm på föreläsningen blev publiken bjuden på en uppvisning med tillhörande ljud från en av hans flygningar med Spitfire.

Master Film och deras nya studio, en plats där spännande möjligheter skapas.