Konstutställning i Össjö

Ulla Magnusson, Café Korsvirkesbörsen
Ulla Magnusson, Café Korsvirkesbörsen

Korsvirkesbörsen är ett pittoreskt och mysigt kafé som även bjuder på konstutställningar utöver sanslöst gott kaffe och kakor. 

Kaféets värdinna, Ulla Magnusson, har bjudit in sin namne Eva Magnusson från Höganäs som ställer ut sin konst. Samarbetet upp­repar sig även under konstrundan då Eva Magnusson kommer att ställa ut bilder både på Café Korsvirkesbörsen i Össjö och i ateljén i Höganäs. Evas bilder tar utgång ifrån jorden och det nätverk av växtlighet vi lever i. Växterna är symboliska för allt levande. 

Café Korsvirkesbörsen i Össjö är en mötesplats för människor som pratar och diskuterar allt mellan himmel och jord. Platsen för Evas konst kan inte hitta en bättre plats att hänga. Mötet och samtalet på Café Korsvirkesbörsen är i linje med Jürgen Habermas vision av demokratin, samtalsdemokratin, som pekar på samtalets och kommunikationens roll för att utveckla och förstärka demokratin. Välkommen in för att skåda konst, njuta av kaffe och kakor och eventuellt sitta ner och prata.