Ditt stöd i en svår tid

Röstånga Begravningsbyrå är en lokal och auktoriserad begravningsbyrå som oavsett vilka krav som ställs, vilken begravning man vill ordna, omfattningen och innehållet i begravningen, löser allt åt dig när tiden är kommen. 

– Ni kan alltid räkna med ett varmt och personligt bemötande från vår sida och att vi kommer att förvalta ert förtroende med största hänsyn och respekt, säger Mikael Karlsson.

Röstånga begravningsbyrå står för det praktiska kring ett dödsfall och är dessutom ett starkt stöd i en mycket svår stund. När du känner dig redo att börja ordna de praktiska arrangemangen kring begravningen tar du kontakt med Röstånga Begravnings­byrå. Det är inte bråttom, ge dig själv ett par dagar att landa i det som har hänt innan du ringer och bokar tid för ett möte.

Vad behöver du veta?

Dödsboet betalar begravningen. För dödsbodelägarna är det viktigt att inga andra fakturor betalas innan begravning och eventuell gravsten är betalda. Om man använder dödsboets tillgångar till att betala andra räkningar före begravningskostnaderna kan man inte begära ekonomiskt bistånd från kommunen. I Sverige ärver vi inte skulder, men gör du betalningar i fel ordning kan du bli betalningsansvarig för begravningen.

Vi finns där för dig

Det är svårt att välja begravningsbyrå om man inte tidigare har erfarenhet av någon. Du är därför alltid välkommen att ringa eller besöka Röstånga Begravningsbyrå utan någon som helst förpliktelse.

– Vi delar frikostigt med oss av vårt informationsmaterial i form av prislistor och informationsskrifter, allt detta finns också på vår hemsida där man även kan beställa begravning online, allt för att det skall vara lättare att fatta beslut om att anlita oss, avslutar Mikael.

Familjeföretag

Röstånga Begravningsbyrå startade i Ask i ”Orbönen” på 1860-talet av Gustaf Jönsson som i sin verkstad tillverkade måttbeställda kistor. Sedan 1989 har Mikael och Marie Karlsson drivit Röstånga Begravningsbyrå. Att anlita ett familjeföretag med god lokal­kännedom och lokala kontakter med exempelvis florister och naturligtvis också kyrkorna är ett tryggt val när du ska ha hjälp med begravning.