Fixa den perfekta nyårsfesten!

Foto: Laura Chouette/unsplash

Det nalkas nyår med allt vad det innebär. Fest med mat och bubbel, men hur fixar du en lyckad fest och hur ser etiketten ut för dig som gäst?

En lyckad fest börjar med värd som har tid till gästerna. Maten fixas genom catering eller buffé. Kom ihåg att en nyårsfest ska vara gästvänlig och att alla ska trivas. Höj stämningen och känslan med en vacker dukning, festliga dekorationer och pynt. 

En snygg nyårsklänning till henne och eleganta kläder till honom, du hittar kläderna hos Basthi eller hos Gunns Mode för nyårsfesten.

Som gäst hör det till vett och etikett att ta med sig en blomma när man är bortbjuden. Till nyårsmiddagen eller supén ska man givetvis anstränga sig lite extra. Vågar du vara lite annorlunda samtidigt som du gör det enklare för alla, så budar du blomman dagen innan med ett litet kort. När de andra gästerna kommer står dina vackra blommor redan på plats. Och kom ihåg: Lämna aldrig fram blommor med pappret på om det inte är cellofan eller annan vacker inslagning.