Positivt hos Hard Rock Eco

Trycket är stort på Hard Rock Eco i Klippan och de önskar de kunde få hjälpa ännu fler kunder som vill komma på behandling. 

Varför är trycket så stort hos er? 

– Vi har stor vikt vid utbildningen, inte bara i klippning och färg, men också i hur man bemöter kunder och i miljöfrågor med ingredienser osv. Det känns att man kommer i en professionell miljö. Hard Rock Eco söker nu dig som är en driven och positiv frisör, och även du som vill jobba med vaxning. 

Salongen har funnits i 13 år och är väl inarbetad – nästa år smäller de till med stor fest då huset de finns i firar 100 år. 

Varför är Hard Rock Eco den bästa arbetsplatsen? 

– Det är en otroligt kreativ och fri miljö. Som anställd har du en härlig trygghet och en skön gemenskap. Hard Rock Eco söker dig som är driven och positiv frisör som vill komma till ett roligt gäng och utveckla dig själv.

– Vi vill också tacka kunder och samarbetspartners för ett fint år och önskar en god och snäll jul.