Bokrelease på Åby marknad

Studiecirkeln tar aldrig slut för Klippanskrivarna, utan drivkraften att sätta livet på pränt lever vidare. 

Det började med en studiecirkel 2014 under ledning av journalisten och barnboksförfattaren Thomas Ekberg, bördig från Klippan. I samband med Åby marknad finns Klippanskrivarna på plats med försäljning av sin femte bok med berättelser från Klippan.
– Vår nya bok innehåller bland annat historien om Folkets hus i Klippan men även andra personliga berättelser som tar sin utgångspunkt lokalt här i Klippan. Även noveller och dikter finns med i boken, boken är lika blandad som vi som skriver. Just den här blandningen av olika åldrar och att vi är fem kvinnor och två män gör att vi har en speciell dynamik, säger Lisbet Nielsen.

Förutom att de säljer boken på Åby marknad kommer den att finnas till försäljning i bokhandeln i Klippan.