Ett schysst företag som bygger på höjden

Friis Scaffolding i Ljungbyhed monterar byggnadsställningar för villor, lägenhetshus, höga byggnader, scener samt väderskydd i hela Skåne. 

Just nu syns de längs Storgatan i Klippan där deras ställningar monterats upp för fönsterbyten på Treklöverns hus. Sedan starten 2016 har Friis Scaffolding hyrt ut och monterat byggställningar runtom i Skåne.
– Det är viktigt att följa alla regler, många människors säkerhet är på vårt ansvar. Vi tar säkerheten på allvar och skapar trygga arbets­platser genom att följa alla säkerhetsföreskrifter och arbetar enbart med det svenska märket Haki Scaffolding samt Unihak. Det gör att vi kan erbjuda byggnadsställning i Skåne av högsta kvalitet som förknippas med säkerhet, ergonomi och hög servicegrad. Vi prioriterar säkerhet och trygghet över allt annat, säger Anders Friis.

Genom att ta hand om personalen, ta emot och utbilda lärlingar och stötta det lokala har Friis Scaffolding blivit en viktig del av lokalsamhället och en lokal arbetsgivare som går i bräschen för schyssta villkor i branschen.