Modevisning för pensionärer

Klippans pensionärsförening SPF anordnade modevisning för sina medlemmar på träffpunkt senioren den 2 mars. Kläderna som visades upp var vårens nyheter hos Basthi och Lukas i Klippan. 

Carina Nilsson från Basthi var konferencier och modellerna på catwalken var medlemmar från SPF. Modellerna nöjde sig inte med att bara visa upp sig utan de gick även en tur runt bland publiken som får titta närmare och känna på kläderna. Det gick inte att ta miste på att kläderna som visades upp var uppskattade, det kommenterades: ”det där var snyggt”, ”läckert” och ”vilket skönt material”.

Efter modellerna bytt kläder ett flertal gånger avslutades det med att alla fick varsin blomma. Gästerna bjöds på kaffe och kaka med vaniljsås. Innan eftermiddagen avslutades kvällen var det dragning på entrébiljettens nummer med vinster.

Basthi och Lukas har kläder för alla tillfällen och alla åldrar med märken som Isay, Soulmate, Newhouse, Noa Noa, Part Two, Manstead, Barbour, Lee, Oscar of Sweden, Matinique och mycket mer. Kläder för dig som vill vara snygg och elegant i vår. Carina Nilsson är din personliga guide när det gäller klädstil, både för kvinnor och män.
– Jag tycker om att få göra folk snygga och hitta rätt kläder och färg till olika kunder. Ingen är den andra lik men alla kan hitta något snyggt och moderiktigt här, avslutar Carina och hälsar alla oavsett ålder välkommen in till Basthi och Lukas.