Sweet Harmony växer!

Efter drygt fem år i samma lokal är Sweet Harmony på väg att växa vidare in i grannlokalen så att kaféet och butiken bli större. 

Till sommaren kommer det finnas fler uteplatser. Ett bekant ansikte finns redan på plats då Alexandra Persson går från att vara stammis till att nu jobba i butiken.
– Jag fullkomligt älskar atmosfären och allt i butiken. Här blir alla sedda och omfamnade, säger Alexandra.

Alexandra går från ett fabriksarbete till ett matställe och café men hennes bakgrund är hotell och restaurang och liksom alla gäster älskar hon god mat.
– Alexandra är en glad och trevlig tjej som passar bra in i vårt gäng. Nu ser vi fram emot ett fantastiskt spännande år och att utbyggnaden är klar snart. Vi har utökade öppettider och längtar efter att få öppna vår nya fina uteservering så fort vädret tillåter, säger Annika Christensen som driver Sweet Harmony.

Kom in och ät någon av de olika populära luncherna som serveras fram till klockan 17.30 då köket stänger. Nytt är att Sweet Harmony har öppet till 18.00 tisdag-fredag och till klockan 14.00 om lördagar. Mottot är fortsatt att alla ska kunna äta gott och bli nöjda, därför är allt naturligt glutenfritt.