Familjeföretaget i Ljungbyhed

Herners El har funnits på Storgatan 5, centralt i Ljungbyhed, mitt emot Hemköp och LT Lantmän sedan 1987. Nytt är att butiken fått en ny lokal, fast adressen är densamma. 

Den nya lokalen är handikappanpassad och det är fortsatt Ulla som sköter försäljning i butiken. Här hittar du vitvaror och småel med tillbehör som batterier, glödlampor m.m.
– Butiken är ett komplement och en service till våra kunder. Butiken syns mer nu efter vår flytt och vi har utökat sortimentet. Cylinda och Electrolux är toppsäljarna men vi har tillgång till alla varumärken, berättar Ulla Herner.

Installationsarbeten

Herners Els verksamhet består till stor del av installationsarbeten, någon av de tre bilarna som kör runt och utför olika installationsarbeten syns runt hela Söderåsen.
– Vi har tre elektriker anställda, bland annat vår son Niklas, som är ute och gör olika installationer eller andra el-arbeten, säger Lars Herner.

Letar du efter en expert på både elinstallationer och vitvaror hittar du Herners El mitt i byn och det är lätt att få parkeringsplats utanför butiken.

Butik med stort sortiment

Lagerhållning av förbrukningsmaterial är en del av utbudet i affären. Försäljning av vitvaror är en viktig del av verksamheten liksom att det finns de flesta övriga av hushållets apparater och maskiner i butiken.
– Det finns både praktiska och mer energi-snåla vitvaror till hushållsapparater som strykjärn, brödrost, kaffebryggare till moderna designade hushållsapparater som lyfter hela köket, avslutar Ulla.

Det händer mycket positivt i Ljungbyhed för till­fället. Hemköp har moderniserat sin butik, det lokala fiket Dagnys som serverar lunch samt Herners El som byggt sig en ny lokal med stort skyltfönster ut mot Stor­gatan. 

Välkommen in på ett besök!