Vilken säng passar dig?

Ett av dina viktigaste beslut i livet är att välja rätt säng att sova i. En bra säng har du i minst 10 år. 

Om du tänker att du sover 8 timmar varje dygn blir kostnaden per sömntimme väldigt låg för din säng.
– Att köpa ny säng är och bör vara en stor investering. Du kommer att spendera tusentals timmar i din säng, därför vill jag hjälpa dig att hitta rätt säng. Jag rekommenderar en svensktillverkad kontinentalsäng med dubbla madrasslager och bäddmadrass, vilket ger en bra följsamhet. Djupet i sängen ger en skön känsla och minskar trycket på kroppen. Dessutom är den en riktigt stilig sovrumsmöbel, säger Niklas Ahlin.

Säng är den möbelgrupp som det klagas mest på. Det är lätt att snåla och köpa en billig säng på ett större varuhus istället för att köpa just den sängen som passar dig bäst. Sängen påverkar hur du mår och du ska leva med den länge.
– Rätt säng är A och O för att få en god natts sömn. Annars orkar man inte med vardagen och kan till och med bli sjuk. Idag vet vi hur viktig sömnen är för våra kroppar och den gör inte bara så att vi är utvilade utan bidrar även till att motverka förhöjda blodfetter hjärt-kärlsjukdom, diabetes typ 2, depression och utmattningssyndrom. Dessutom hjälper sömnen vår hjärna att lagra nya minnen och kunskap, avslutar Niklas.

Letar du snygga och prisvärda möbler, både inne- och utemöbler, till sängar är det Ahlins möbler du ska besöka.