Hopp i Tornsborg tivoli

Tre dagar i veckan hoppas det på studsmattor till tempot av pulserande musik under ledning av utbildade och diplomerade Jumping® instruktörer. 

Jumping® Fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform som fullkomligt exploderat i Europa. Alla kan hoppa och träningen passar alla åldrar, från nybörjaren till elitidrottaren.
– Träningen är skonsam för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70 procent av stötarna. Kan du inte springa på grund av exempelvis en knäskada så kommer du högst troligt kunna träna Jumping® fitness. Likaså om du har fotleds-, höft- eller ryggproblem, säger Camilla Sivius som är en av instruktörerna.

Ett Jumping® fitnesspass förbränner 600-1000 kalorier. Utöver detta ger träningsformen mängder av andra positiva hälsoeffekter, glädje och endorfinkickar. Passa på att träna och ha roligt med en effektiv konditionsträning.