Skummande kärlek

Är du mån om att din bil ska se fin ut även i senvinter- och snösmältartider? 

Ett besök hos biltvätten på Fabriksvägen är ett bra sätt att visa omtanke och kärlek till din bil. Här tvättar du med foam, ett skum som sprutas över bilen för att på ett snabbt och effektivt sett fördela rengöringsmedlet över bilen och låta det verka på bästa sätt. Skummet löser upp smuts, flugor, och annat organiskt material samtidigt som det drar med sig smutsen nedåt och lossar det effektivt, allt eftersom att skummet glider av bilen, helt utan att beröra bilen med en tvättsvamp. Tack vare det så försvinner risken för tvättrepor helt och hållet. Sedan spolar du av skummet med högtryckstvätt och bilen är ren!

Underhållstvätt med skum är utan tvekan det mest effektiva rengöringssättet som finns. Genom att tvätta bilen i biltvätten hjälper du till att skona miljön.

Det är inte tillåtet att tvätta bilen hemma, detta då brunnarna inte är anpassade för att ta hand om olja, giftiga tungmetaller och asfaltsrester som då rinner rakt ut i våra sjöar och hav. Dessa ämnen är farliga för såväl människor som djur och natur. 

Visa din bil och miljön kärlek och tvätta rätt hos Biltvätten i Klippan.