Höstlovet – ett eldorado för Klippans barn och ungdomar!

Höstlovet eller läslovet som det ibland även kallas är en välkommen paus och ett bra tillfälle att hitta på höstaktiviteter. 

Årets höstlov är ett sätt från Klippans kommun att hjälpa igång föreningslivet efter pandemin. Navet för aktiviteterna är lokaliserade till Sågenhuset men det finns även saker att göra på andra platser.

– Tack vare ett fungerande föreningsliv och engagemanget i varje ideell ledare skapas den tillit och sociala integration som är ryggraden i samhället. Utan våra föreningar och alla ledare som ställer upp i vått och torrt går mycket förlorat. Vi vill att alla barn har rätt till ett roligt lov, säger Per-Ola Johansson vikarierande fritidskonsulent i Klippans kommun.

Förutom föreningarnas aktiviteter så arrangerar Ung Fritid och kultur- och fritidsförvaltningen många aktiviteter under veckan. Läs mer om alla aktiviteter i höstlovsprogrammet via QR-kod i Kultur- och fritidsförvaltningens annons i tidningen och här till höger.

Föreningarna som har aktiviteter under höstlovet är:

 • Klippans Bordtennisklubb
 • Klippans Kraftsportklubb
 • Boule Klippan
 • Scoutkåren Spejaren Klippan
 • Krika hästsportförening
 • Klippans Pistolklubb
 • Klippans Karateklubb
 • Rönne Hundungdom
 • Klippan LAN och E-sport förening
 • Klippans Brottarklubb
 • Klippans RC Klubb