Hallå där Sanne!

Sanne Jeppsson fick efter att ha arbetat på cafeterian på Åbyskolan de senaste 19 åren sluta. Istället öppnade hon ett fik med retrokänsla som ligger inrymt i en gammal bensinmack precis mitt emot Åbyskolan. Sannes smått & gott har blivit en generationsbrygga mellan yngre och äldre människor.

Vad är Sannes smått & gott för ställe?

– Här finns något för alla hungriga och fikasugna. Det är en inbjudande plats för en välbehövlig paus dit alla är välkomna. Här ska det vara hemtrevligt och gemytligt, alla pratar med varandra och blir du med varandra. Jag älskar när det kommer nya människor på besök och när skolan är igång kommer många elever hit. I mitt café finns precis som det låter en blandning av smått och gott för den som är hungrig och fikasugen. Så fort det finns tid sitter jag ned och pratar med gästerna.

Vad erbjuder du?

– Jag har allt för att stilla hungern eller släcka fikasuget. Du kan välja mellan goda baguetter med olika fyllningar och pålägg, toast, tekakor, frallor och pizzabitar. Bland sötsakerna finns både nybakade kanelbullar varje dag, olika sorters kakor och godis. Att dricka finns det såväl kaffe, te, varm choklad och läsk. Jag har öppet från klockan 6.30 till 16.30 måndag till fredag. Följ mig gärna på Facebook för alla nyheter och ändringar av öppettider och dylikt.