Klippans levande scen levererade i sommar

Pandemin tvingade Norrehus att avbryta alla evenemang, sluta servera lunch och säga upp sin personal. 

Men under sommaren bjöds det på ståupp-komik i trädgården där Martin Svensson och hans vänner fick publiken att skratta under tre kvällar utspritt över juni, juli och augusti. Med luft mellan borden fylldes trädgården av gäster från hela Skåne.

Paret Anna-Karin Liljedahl och Lars Göransson äger och driver Norrehus som de kallar sin betongmadame. Med känsla för god och närproducerad mat där både humor och en levande musikscen bidrar till att sätta Klippan på kartan. Två av tre artister i sommar hade anknytning till Klippan. Nisse Hellberg och hans band Wilmer X spelade in sina första skivor i Studio Bombadill under ledning av Pål Spektrum. Hasse Andersson är född och uppväxt i Östra Ljungby medan sommarens tredje artist Pernilla Andersson är uppväxt i Hässleholm, ett stenkast från Klippan alltså.