Vill du vara din egen chef i sommar?

Se video om 
UngDrive Academy: 
tinyurl.com/ungdrivevideo
Se video om
UngDrive Academy:
tinyurl.com/ungdrivevideo

Ta chansen att starta ditt eget sommarföretag! Ansök själv eller med en kompis på ungdrive.se/ansok

Klippans kommun erbjuder nu dig som går i årskurs 9 eller på gymnasiet och bor i Klippans kommun möjligheten att ansöka om att driva ett eget sommarföretag genom UngDrive Academy. Under en fem dagars kickoff får du inspiration, workshops och säljträning för att kunna starta upp din egen affärsidé och på så sätt tjäna pengar. Du får ett startkapital på 1500 kr för att starta upp din idé och coaching av riktiga entreprenörer under hela sommaren. Utöver detta kommer du också få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framför allt ha riktigt roligt! Tidigare erfarenhet av entreprenörskap behövs inte, men en vilja att lära. 

Välkommen med din ansökan!