Lokala profiler öppnar HusmanHagberg

Franchisetagarna Linus Månsson och Martin Sadowski har startat upp HusmanHagberg i Klippan. 

Deras första rekryteringar är de välkända mäklarprofilerna Maria Arvidsson och Michael Swensson som slagit upp dörrarna på Storgatan 25 i Klippan under HusmanHagbergs flagg. Med sig har de Johanna Lund, tre lokala mäklarprofiler med stark förankring i bygden som jobbat ihop i flera år. Ingen kan hemmamarknaden bättre. Drömmen om att få vara med och starta upp något nytt och att fortsätta tillsammans har slagit in.
– Vi längtade alla tre efter en ny utmaning och större frihet. Vi älskar vårt arbete med att hjälpa kunderna med deras livs största affär. HusmanHagbergs familjära varumärke och möjlighet att själv utforma mäklartjänsten efter förutsättningarna på vår lokala marknad, passade oss perfekt. Vi har fått en nytändning och ser fram emot att fortsätta ge tips och råd till våra säljare och köpare, säger Maria och Johanna i mun på varandra.

Genom HusmanHagberg skapas ett mer familjärt företag med lokal prägel. Korta beslutsvägar och större eget ansvar. Nya som tidigare kunder är välkomna in för ett besök.
– Vi finns här både för köparen och säljaren, och kan matcha deras efterfrågan innan ens ett objekt kommer ut på marknaden. Vårt koncept att erbjuda kunderna den mäklartjänst som vi själva skulle vilja ha, tror vi kommer att vara en betydande framgångsfaktor, avslutar Michael.