Dags att ordna solskydd till huset

Efter en lång, mörk vinter är vi sugna på solljus. Men möbler som exponeras i solljuset hela dagarna när du är på jobbet mår inte så bra. 

Fönster mot uteplatsen som har mycket ljusinsläpp kan ju skapa, både ett obehagligt inneklimat och tråkiga effekter på möbler osv. Det är därför det är perfekt att ha en terrassmarkis på uteplatsen som dels skyddar möblerna inomhus när det är soligt ute och dels skapar det en härligt solskyddad plats på uteplatsen. Vips har du ytterligare en plats att umgås på. Genom att anlita MP Solskydd får du, oavsett om det gäller en fönster- eller terrassmarkis, monteringen utförd på korrekt sätt.
– Vi ser till att det blir rätt utfört och vi har endast de bästa produkterna. Givetvis ser vi till att du blir nöjd och ordnar allt från start till montering, säger Mats Persson som startade MP Solskydd 2002.

Markiser är idag i regel motordrivna med automatik som styrs antingen via en app eller med en sol- och vindsensor – då anpassar dem sig automatiskt beroende på väder och vind.
– Njut av solen på dina uteplats men med en terrassmarkis skapar du även en solskyddad plats och du skyddar dina möbler samt skapar ett behagligare inomhusklimat, fortsätter Mats.

Showroom

Det finns alltså många fördelar med att förse din bostad med markis. Passa på att göra ett besök hos MP Solskydd och deras utställningshall som är öppen varje onsdag klockan 13-18 och lördagar klockan 10-13. Kom in och fråga, se på färg och tyg på markiserna, få råd eller skräddarsy markiser efter just ditt hems vinklar och vrår.
– Kom förbi och bli inspirerad eller boka in ett kostnadsfritt hembesök, avslutar Mats.