Hörselspecialisten Skåne

Öppet hus i nya lokaler

Hörselspecialisten Skåne
Monika och Nicole på Hörselspecialisten Skåne bjuder in till Öppet hus i deras nya lokaler i Klippan.

Hörselspecialisten Skåne, som etablerade sig i Klippan för drygt ett år sedan, har redan växt ur sina lokaler och flyttar till nya fina lokaler. 

Många med hörselproblem har hittat hit och fått hjälp sedan öppningen. Som auktoriserade av Region Skåne betalar du endast patientavgift enligt Region Skånes taxa vid besök och har du ett högkostnadskort så gäller det.
– Vi kommer att finnas kvar i huset på Norra Skolgatan 2 i Klippan men vi byter våningsplan och ingång. Den 1 april flyttar vi in i nya fina lokaler på markplan här i fastigheten där vi har funnits sedan starten. Vi kommer ha en egen entré ut mot parkeringen, berättar Monika Sjöholm som är legitimerad audionom och verksamhetschef.

Det blir svårt att arrangera en inflyttningsfest i pandemi­tider men likväl blir det lite av en fest ändå när det flyttas in i nya fräscha lokaler. Förhoppningen är förstås att kunna bjuda in till ett öppet hus, dock anpassad till de nya rekommendationerna som råder.
– I och med de nya lokalerna ökar vi tillgängligheten för våra kunder genom placeringen på markplan. Du får snabb service av Nicole som jobbar som receptionist/tekniker, utan att behöva boka tid för rengöring, batteri- eller slangbyten, samt mindre tekniska reparationer, utan vi kan hjälpa dig på ett smidigt sätt, avslutar Monika.