Klippans Lås & Säkerhet

Klippans lås & säkerhet

Klippans lås & säkerhet är en avknoppning av verksamheten som finns inom Colorama Klippan. Per-Anders Svensson som äger Colorama Klippan har valt att separera verksamheterna och starta ett nytt företag.

– Andelen jobb inom lås och säkerhet har ökat och genom att marknadsföra och profilera oss mer tror vi att vi kan öka ytterligare. Vi har exempelvis under föregående år utökat från tre till fyra låssmeder i företaget, förklarar Per-Anders.

Digital utveckling

Med en ständigt föränderlig marknad, nya produkter och tekniska lösningar har Per-Anders sett till att de ligger i täten både vad gäller utveckling och hantverk. Digitala lås växer snabbt och istället för borttappade nycklar och byte av låskolvar handlar det om att byta kod eller spärra en borttappad nyckelbricka. Det innebär en besparing på flera tusenlappar. En lösning är att varje familjemedlem har en egen kod och att barnen får en egen nyckelbricka. En annan fördel är att digitala lås kan kopplas ihop med hemlarm som automatiskt stängs av när man öppnar dörren. Man behöver då aldrig vara rädd för att dra igång larmet av misstag.
– Den digitala utvecklingen går fort och innebär många möjligheter. De analoga låsen är fortfarande en säkerhet och backup som bör finnas på strategiska ställen. Trots att vi har basen av arbete i Klippan med omnejd kring Söderåsen har vi även jobb i Helsingborg, Båstad med flera platser tack vare att vi samarbetar med större bygg- och elföretag. Men det är Klippan med omnejd som är hemmaplan för oss, avslutar Per-Anders.

Behöver du installera ett nytt lås, ordna låskolven eller beställa en ny nyckel finns hjälpen på hemmaplan. Klippans Lås & Säkerhet är din hjälp med personlig service som gör dig mycket säkrare!