Hörselspecialisten växer

Nicole Kurzewski - Hörselspecialisten
Nicole Kurzewski – Hörselspecialisten

Det blåser positiva vindar hos Hörselspecialisten Skåne i Klippan som på uppdrag av Region Skåne erbjuder hörseldiagnostik och hörselrehabilitering. 

Nicole Kurzewski är ny receptionist och din glada kontakt när du vill boka tid.
– Jag hjälper även till med service som rengöring, batteri och slangbyten, så från och med nu behöver man inte boka tid för dess tjänster, förklarar Nicole.

Kundservice och att vara behjälplig har Nicole erfarenhet av sedan tidigare och tillsammans med Monika som är leg. Audionom ser de till att patienterna får en bättre hörsel och ökad livskvalitet.
– Det finns ingen anledning att gå med nedsatt hörsel eller höra dåligt när det finns det hjälp att få. Som oberoende mottagning erbjuder vi ett brett sortiment av hörapparater och hörselhjälpmedel, menar Nicole.

Monika är en trygg, kompetent och duktig leg. Audionom som nu får hjälp av Nicole. Har du problem med din hörsel ska du boka tid hos Hörselspecialisten Skåne i Klippan.
– På Hörselspecialisten tar vi naturligtvis den aktuella situationen med Corona-viruset på allvar och följer myndig-het-ernas rikt-linjer. Det betyder att vi har vidtagit ett antal åtgärder för att säkerställa att du kan känna dig trygg att komma till mottagningen och få den hjälp du behöver med dina hörapparater, avslutar Monika.