Fyshuset bygger ut

Träningsanläggningen Fyshuset som blivit ett koncept och en plats folk pratar om har byggt ut och blivit större. 

I tider när vi ska hålla avstånd har den möjligheten ökat när gymmet blivit större och uppdelat i olika avdelningar. Folkhälso­myndigheten trycker på att fysisk aktivitet, träning, är bra för folkhälsan om det sam­tidigt vidtas åtgärder för att minimera risken för smitta. 

Träning på låg eller måttlig ansträngnings­nivå stärker kroppens immunförsvar vilket är positivt i dessa tider. Fyshuset har vid­tagit alla åtgärder som går och har begränsat antal som får vistas i lokalerna för att träna. Det finns möjlighet att torka av utrustningen och hålla avstånd till varandra. Grupp­träningen sker i mindre grupper och med ett helt nytt våningsplan finns det inga ursäkter till att inte komma igång och träna!