Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag

Efter en lång, mörk vinter är årets mest romantiska högtid äntligen här igen och det är dags att skämma bort dig själv eller någon du tycker om med härliga och romantiska
presenter. Inför årets firande har vi samlat våra bästa tips på presenter till flickvännen, pojkvännen, syskonet, kompisen eller någon annan som förtjänar lite extra omtanke.

1. Fira kärleken och visa din uppskattning genom att bjuda in till en romantisk SPA-kväll i hemmet. Njut av rofyllt hemma­mys tillsammans med mjukgörande badoljor, badskum eller kroppspeeling och fortsätt SPA-kvällen med fuktgivande hårmasker och sheet masks. Avsluta kvällen med en fot­massage. Produkterna hittar du på Sweet Harmony.

2. Fira kärleken och skäm bort någon du tycker om med ett nytt smycke eller klocka från Guld o silversmedjan. Visa att du verkligen älskar henne med ett vackert Alla hjärtans dag-smycke som hon alltid kommer att uppskatta. Kanske ett halsband med ett hänge format som ett hjärta? I butiken finns smyckena som får din partners hjärta att bulta lite extra just under denna kärleksfulla dag.

3. Ingenting går upp emot en romantisk middag på restaurang. På Klippan Diner är inredningen avskalad men maten känns lyxig och menyn är välavvägd. Alla rätter som serveras är en fröjd både för ögat som för magen.

4. Underkläder och kläder är populära presenter som alltid går hem hos både han och henne. Basthi och Lukas har kläderna som alla älskar att få.

5. Blommor är både ett vackert och traditionellt sätt att visa sin uppskattning eller säga ”Jag älskar dig!” på alla hjärtans dag. Välj mellan klassiskt röda rosor, romantiskt rosa blommor,
en enkel ros med en söt nalle. Tulpaner är också ett väldigt bra och klassiskt val, 10 stycken är ett passligt antal. Med Eufloria kan du skicka blommogram genom Interflora. Det går bra att även skicka choklad.

6. Mysig middag hemma med tända ljus. Med tända doftljus i hemmets alla hörn får du till en extra mysig kväll i kärlekens tecken. Överraska med en lyxig middag och ladda upp med väldoftande och stämningsfulla doftpinnar eller doftljus som går i samma ton som kvällens meny. Doftljus från Yankee Candle och inredning hittar du hos Ahlins Möbler.