Söderåsens sportfiskebutik

Retro Sportfiske har funnits som fysisk butik i tre år på Tullssonhuset i Klippan. 

Kunnig och fiskeintresserad personal med massor av erfarenhet inom sportfiske finns på plats för att hjälpa dig. Med ett stort utbud av fiske, friluft och outdoor har butiken även utökats med hundartiklar.

Jörgen, Wilma och Tobias jobbar i butiken som erbjuder lokal service och ett brett utbud som passar både till nybörjaren till sportfiskeentusiasten. Intresset för sport­fiske har ökat och de personer som sysslar med fiske har blivit mer intresserade av prylar.
– Sportfiske blir mer och mer en hel livsstil, säger Jörgen Hall.

Riktig butik
Sportfiske är ett av svenskarnas största fritidsintresse. Varje år beger sig hundratusentals fiskesugna till sjöar, älvar, åar och havet, med spön och draglådor i högsta hugg. Hos Retro Sportfiske kan du klämma, känna och få hjälp att välja rätt utrustning.
– Vi hjälper till att sätta ny lina på befintlig spole och att byta toppöglor, berättar Wilma Hall.

Inför hösten är ambitionen att erbjuda egen flugbindningskurs. Retro Sportfiske är din personliga butik som ger dig den hjälp du behöver och de grejerna som du vill ha.
– Du är välkommen hit och prova samt få hjälp att välja rätt saker. Vi bygger ihop kit med lösa grejer till ett personligt paket utifrån behov och intresse. Det finns produkter i alla prislägen, förklarar Jörgen.

Under hösten kommer outdooravdelningen att växa ytterligare och förutom både dam- och herrkläder kommer det även att finnas kängor och stövlar. Det finns även en avdelning med hundartiklar. Välkommen in hälsar Jörgen, Wilma och Tobias!