Fritt, varierat och tacksamt jobb

Det närmar sig höst när Glenn Wilson och Simon Nilsson möter upp på en byggnadsställning. Utsikten över gården med skog omkring är betagande. Allt andas idyll. De båda snickarna håller på med ett takbyte.

– Takpannorna har plockats bort, den gamla takläkten är bortriven och vi har kollat efter röt- och fuktskador. Det som var dåligt har bytts. Lagt ny takpapp och takläkt. Nästa steg är att få upp nya takpannor, berättar Simon och Glenn.

Bästa arbetsplatsen

Er Byggare är en bra arbetsplats menar båda snickarna. Det blir aldrig enformigt utan det är variationer på jobben. Minst lika viktigt är att alla är bra kollegor och att alla kan arbeta med varandra.
– Det är ett tryggt företag med ordning och reda. Allting är alltid bra förberett vilket både jag som snickare och kunden uppskattar. Vi kommer alltid på överenskommen tid och håller vad vi lovar. Tycker man det är kul med mindre renoveringsjobb med stor variation är Er Byggare rätt arbets-plats för dig som vill jobba som snickare, säger Glenn.

Simon lyssnar och nickar instämmande till vad Glenn säger och fyller i:
– Vi kan fokusera på att jobba som snickare eftersom allting alltid är lastat på morgonen och tömt på kvällen. Det finns ett bra flöde som gör att vi kan fokusera på vårt snickerijobb och slippa lägga tid på annat. Lagret är alltid välsorterat och miljön är viktig, det känns också bra. Jag trivs verkligen på min arbetsplats, det är ett fritt, varierat och tacksamt jobb eftersom kunderna är nöjda, av­slutar Simon.

Er Byggare söker alltid nya medarbetare

– Är du en duktig snickare som tycker om att ta ansvar, ha ett fritt arbete med utrymme till kreativitet är du välkommen att höra av dig, hälsar Fredrik Hjorth, en av ägarna till Er Byggare.