30-års jubileum

Bert-Åke Andersson har varit tandläkare i Klippan sedan 1991. De första åren på Åbygatan men sedan 1996 på Stor­gatan 20 där han successivt tog över efter tandläkare Ingemar Emgård. 

Den 23 september var det öppet hus där det bjöds på kaffe, tårta och godsaker till både nya och gamla patienter. Teamet med tandläkare Bert-Åke Andersson, tandsköterskorna Ellinor Andersson, Liselotte Karlsson och Caroline Palm fanns på plats. Tandläkare Bert-Åke Andersson menar att tandläkaryrket är ett roligt yrke och att han vill fortsätta i många år till.
– För det första var det nyttigt för mig när jag började här och fick jobba tillsammans med Ingemar Emgård vars far Knut även han var tandläkare i Klippan. Att få jobba tillsammans med en erfaren kollega som Ingemar var positivt för mig. Det bästa, själva yrket och patientkontakten gör att jag vill fortsätta så länge det går. Jag trivs med mitt yrke, med patient-kontakter och att vara egen företagare, berättar Bert-Åke.