Basthi kikar in i höstgarderoben

Sommaren är över, och det är med blandade känslor det är dags för kallare och mörkare tider.

Även om det är tråkigt att sommaren är över så finns det ändå något positivt: det är trots allt dags att klä oss i snygga höstkläder. Carina Nilsson på Basthi i Klippan tipsar om höstens kläder.

– På hösten kan det vara varmt och kallt om vartannat. Därför är det passande med en lager-på-lager-stil där du kan kombinera flera olika klädesplagg så att du får rätt temperatur – dessutom är det riktigt snyggt! En av höstens hetaste trender är läder. Poncho och stora halsdukar att svepa in oss i är också hett. Du hittar byxor, kjolar och skjortor i alla färger. Blusen har fått lite extra puff på ärmarna och gärna oversize. Byxorna är vida i benen och höga i midjan men det finns fortfarande smala och det är det som säljer mest. Färgmässigt mixas gärna rutigt och blommigt inom samma färgskala. Vi ser fram emot en härlig höst hos oss på Basthi och Lukas. Välkomna in!