Bli inspirerad – höstens outfit

När du plockat bort sommarplaggen från garderoben är det god tid att införskaffa lite nya höstkläder.

Lätta klänningar byts mot långärmade tröjor och byxor. Helena Jakobsson på Gunns Mode vet vad som är höstens outfit för henne.
– Det enklaste plagget som är rätt – en höst-tröja! En stickad tröja eller en tröja i lite tjockare material värmer bra på hösten. I höst ska det vara en fakepäls och kläder i skinn eller s.k. leatherlook. Djurmönster och rutigt är höstens mönster. Långa skjortor och oversizetröjor upptill. Byxorna har hög midja, raka och vidare byxben. Höstens färger är bruna nyanser, gärna i kombination med blå toner. Armygrönt och currygult eller rost och petrol är också helt rätt. Rött är hett i höst. Det är viktigt att matcha med accessoarer. Något som är nytt är att en del plagg tillverkas av åter-vunnet material. Trenden går mot att allting ska vara mer miljövänligt. Kom in i vår butik så hjälper vi dig att hitta det du letar efter för att möta höstens mode.