Seminarier online

I detta nummer av Söderåsjournalen vill vi på Näringslivs-avdelningen tipsa om en del av det utbud som finns kostnadsfritt online för dig som driver företag. Eftersom tid är en bristvara för många, kan det digitala utbudet vara ett stort stöd, då du kan ta del av det precis när du själv hinner och känner för det.

Almi
Almi har tagit fram ett antal seminarier som vänder sig främst till dig som:

  • har en idé om ny produkt/tjänst med utvecklingspotential, som du brinner för och funderar på att bygga en verksamhet kring
  • nyligen har startat ett företag och arbetar med att hitta rätt affärsmodell och vill lära dig mer kring frågor som rör försäljning och marknadsföring, ekonomi, utveckling, nästa steg m.m.
  • driver företag sedan en tid tillbaka och vill ha lite inspiration och kunskap

Du hittar dem online på Almis hemsida: https://www.almi.se/vara-tjanster/seminarier-online/startseminarier-online/

Google Digitalakademin
Vill du lära dig mer om digitala verktyg? Digitalakademin erbjuder kostnadsfria onlineutbildningar inom 26 olika områden, bland annat digital annonsering, sociala medier och försäljning online.

Utbildningarna vänder sig till dig som vill stärka din karriär eller ditt företag i din egen takt, med flexibla och personliga kurser som är utformade för att bygga upp ditt självförtroende och hjälpa dig att lyckas online. Ett plus är också att utbildningarna finns på över 30 språk.

Du hittar den digitalakademin här: https://learndigital.withgoogle.com/digitalakademin/courses