Säsongens utemöbler är här!

Vi är i slutet av mars men våren är faktiskt på gång.

Faktum är att det verkligen är dags att se över årets sommarmöbler – om bara någon vecka är det ju påsk och då är det verkligen härligt att kunna ta en fika utomhus och njuta av vårsolen.

Sommarmöbler som passar för balkong, altan och uteplats finns det ett väldigt stort utbud av hos Ahlins möbler i Tullssonhuset. Det finns sommarmöbler i alla möjliga material och prisklasser så den som är intresserad av inredning och design kan ju välja och vraka bland alla snygga utemöbler.
– Årets säsong innebär att aluminum är fortsatt stort och konstrotting blir allt mer populärt. Stilen är modernt med retrostil från 1960-talet i sommar. Årets soffbord är höga så vi kan äta vid bordet, tillsammans med hörnsoffor och soffgrupper. Hos Ahlins möbler satsar på kvalitetsmöbler inom alla prisklasser som passar alla plånböcker. Kom in och se och provsitt dina nya utemöbler, säger Niklas Ahlin.