Hallå där Helen Andersson!

Bjärhus Växtbutik fyller 90 år i år och samtidigt tar fjärde generationen över butiken.

Bertil Andersson kommer att jobba kvar i butiken när dottern Helen Andersson tar över. Helen är legitimerad sjuksköterska vilket hon jobbat som de senaste 10 åren.
– Bjärhus växtbutik är ett riktigt familjeföretag och det känns bra att Bertil är kvar och fungerar som min mentor. Hans yrkeskunskap och erfarenhet är ovärderlig för både mig och kunderna. Lena Källkvist, tidigare delägare, har däremot valt att gå i pension efter trogen tjänstgöring i butiken i 25 år, berättar Helen.

Det var Bertils farfar som en gång i tiden startade Bjärhus Växtbutik och utbudet har både förändrats men också varit detsamma. Växter av hög kvalitet har alltid varit centralt genom åren.
– Jag vill förstås sätta min prägel på butiken och tänker utöka utbudet med fler krukor för utomhusmiljö och få ett mer ungdomligt sortiment. Sen tänker jag mig att hitta fler ekologiska alternativ, både växter och gödning, säger Helen.

Kom till Bjärhus Växtbutik och upptäck glädjen av att odla. Här finns det ett stort utbud av växter, träd och blommor men inte minst en stor kunskap att ta del av.